Näillä vinkeillä onnistuu siirtymä lomalle

kesä 22, 2022 | Ajankohtaista

Lomat taas lähestyvät, ja onpa ihana irtautua työstä ja siirtyä lomalle 🌞 Avuksi tähän kaivoin naftaliinista ikuvanhan videon, jossa on viiteen minuuttiin koottu kolme vinkkiä onnistuneeseen lomalle siirtymiseen. Jos et ehdi tai jaksa kuunnella mun vanhoja höpinöitä, tässä vinkit vielä tiivistettynä:

🍀 Ole realistinen sen suhteen, mitä ehdit tekemään ennen lomaa. Maailma ei tule (tälläkään kertaa) valmiiksi. Pyri keventämään jo pari päivää ennen lomaa, näin varmistat hyvää ”laskeutumista” lomalle.

🍀 Tee hyvä dokumentaatio kaikesta keskeneräisestä. Onnistuneen loman aikana ehdit unohtaa monta asiaa, ja lomalta on mukava palata, kun voit tarttua työhön hyvän dokumentaation avulla.

🍀 Suunnittele 1-2 ensimmäistä työviikkoa kuten ne olisivat seuraavat työviikkosi. Varaa kuitenkin ensimmäisiin loman jälkeisiin päiviin enemmän tyhjää aikaa ja tilaa ”asettautua jälleen työmoodiin”.

Bonus. Jos joudut seuraamaan sähköposteja tai tekemään hyväksyntöjä loman aikana, tee tämäkin suunnitelmallisesti tiettyinä aikoina. Älä lue koko ajan sähköpostia tai seuraile työtilakeskusteluja. Irtiotto työasioista auttaa palautumaan ja lataa akkuja tulevaan syksyyn.

Ihanaa lomaa 🌞

https://fb.watch/dtyQOpEqv4/