Vuokra-HR

Vuokra-HR palveluilla saatte henkilöstöjohtajan nopeasti avuksenne muuttuneeseen resurssitilanteeseen, tai pitkäjänteiseen johtamisen tai HR-toimintojen kehittämiseen.

Mihin tilanteeseen?


Tuliko henkilöstöammattilaisen lähtö yllättäen? Vuokra-HR-palveluilla saatte henkilöstöjohtajan nopeasti avuksenne muuttuneeseen resurssitilanteeseen.

Tukeeko HR teidän liiketoimintanne tarpeita? Miten HR:n tulisi auttaa strategian toteuttamisessa? Vuokra-HR-palveluilla onnistuu myös pitkäjänteinen johtamisen tai HR-toimintojen kehittäminen.

Mitä tämä sisältää


HR-palvelut ja Vuokra-HR tuovat vankan kokemuksen kautta uutta näkökulmaa yrityksesi henkilöstöpuolen ongelmien ratkaisuun. Muuttuvissa henkilöstöresurssitilanteissa voit saada organisaatioosi pitkäjänteistä kehittämisotetta.

Vuokra-HR-palvelu on pitkäkestoinen (6 kk tai yli) yhteistyöprojekti, jossa organisaationne saa käyttöönsä henkilöstöjohtamisen ammattilaisen 1-3 työpäivän ajaksi viikossa. Vuokrajohtajapalvelun sisällöt sovitaan yhteistyössä. Vuokrajohtajan tavoitteiden toteutumista seurataan tiiviisti koko projektin ajan.

CC Valosen vuokra-HR-palvelu tarjoaa ratkaisut, kun organisaatio tarvitsee vahvistusta HR-prosessien, järjestelmien, viestinnän ja työsuhteen elinkaaren hallinnan kanssa tai kun johtamista pitää kehittää pitkäjänteisesti.

Tukeeko teidän HR liiketoimintanne tarpeita?

Henkilöstöjohtajaosaajaa tarvittaisiin nyt, heti!

OTA YHTEYTTÄ


MINNA VALONEN
+358 50 540 2530
IF.NE1718825443NOLAV1718825443CC@AN1718825443NIM1718825443