MINNA VALONEN

ENEMMÄN MINNASTA

Olen Minna Valonen, muutosjohtamisen ammattilainen, johtamisen kehittäjä, valmentaja, konsultti, coach ja pitkän linjan HR -ammattilainen.

Minulla on monipuolista HR-osaamista: Olen ollut johtotason tehtävissä rakentamassa organisaation strategiaa, vastannut strategian jalkauttamisesta ja strategisten muutosten toteutustoimenpiteistä sekä näiden onnistumisesta, kehittänyt eri teemoihin liittyviä yrityksen toimintatapoja ja johtamista sekä valmentanut esimiehiä ja kokonaisia organisaatioita. Olen vastannut useista organisaatiojärjestelyihin liittyvistä integraatioista. Minulla on vahvaa osaamisesta organisaatioiden liiketoiminnan kehittämisestä, henkilöstöjohtamisesta, viestinnästä ja strategisesta HR:stä.

Coachina ja yhteistyökumppanina olen vahvasti osallistava. Pidän tärkeänä, että organisaatiota koskevat kysymykset ratkotaan yhdessä.

Olen energinen ja innostava ja saan ihmiset mukaan työskentelemään yhteisen tavoitteen eteen. Niin coachina kuin ihmisenäkin olen tavoitteellinen ja päämäärätietoinen sekä ratkaisukeskeinen. Selvitän asiat, tausta ja tavoitteet, mutta en epäröi tarttua toimeen ja edetä aktiivisesti yhdessä asetettuja tavoitteita kohti.

Olen akkreditoitu resilienssi- eli muutoskyvykkyysvalmentaja sekä ACC-sertifioitu business coach. Minulla on vahvat vuorovaikutus-, organisointi- ja fasilitointitaidot.

Miten voi auttaa?

Kumppanit

Etäjohtamisen ja hajautetun työn asiantuntija.

Dazzle on dialogisten menetelmien asiantuntija.

OTA YHTEYTTÄ

MINNA VALONEN
+358 50 540 2530
MINNA@CCVALONEN.FI