Johtoryhmätyöskentely

Onnistunut johtoryhmätyöskentely on yhdistelmä johtoryhmän roolin ja tehtävien selkeyttä, hyviä toimintatapoja ja vahvaa luottamukseen ja yhteistyöhön pohjautuvaa dynamiikkaa.

Mihin tilanteeseen?


Johtoryhmätyöskentelyn kehittämistarpeet tulevat esille etenkin henkilövaihdosten, organisaatiomuutosten tai liiketoimintaan liittyvien merkittävien muutosten yhteydessä. Johtoryhmä on organisaation kallein yhteistyöfoorumi. Johtoryhmän roolin ja tehtävien selkeytys, toimintatapojen kehittäminen ja yhteistyöhön ja dynamiikkaan panostaminen synnyttävät positiivista muutosta koko organisaatioon.

Mitä tämä sisältää


Johtoryhmätyöskentelyn kehittämisessä selvitetään nykytila ja siihen liittyvät vahvuudet ja kehittämisalueet sekä määritellään tavoitetila. Kehittämisen ratkaisut ovat aina räätälöityjä asiakkaan tarpeisiin vastaavia kokonaisuuksia. Johtoryhmätyöskentelyn kehittämisessä ratkaisut voivat sisältää työpajatyöskentelyä, tiimi- tai yksilöcoachingia tai tiimisimulaatioita. Myös resilienssi eli muutoskyvykkyys on usein erityisen hyödyllinen juuri johtoryhmälle.

Viedään teidän organisaation johtoryhmätyöskentely uudelle tasolle.

Kysy lisää!

Johtoryhmän kokoukset ovat organisaation kalleinta aikaa.

Onnistunut johtoryhmätyöskentely on yhdistelmä hyviä toimintatapoja ja hyvää yhteistyötä.

OTA YHTEYTTÄ


MINNA VALONEN
+358 50 540 2530
IF.NE1718823792NOLAV1718823792CC@AN1718823792NIM1718823792