Coaching on ollut minulle suuri apuväline

Coaching on ollut minulle suuri apuväline niin toimitusjohtajan työhön siirtyessäni kuin myös avainhenkilöiden osaamisen kehittämisessä. On tärkeää hyödyntää organisaation ulkopuolisia sparraajia, mikäli halutaan saada henkilöstöstä koko potentiaali esiin. Ulkopuolisen coachin avulla kyvykkään työntekijän osaamista voidaan boostata ja maksimoida. Coaching on myös keino investoida avainpelaajiin, mikä sitouttaa ihmisiä työhönsä ja organisaatioon.

Minna on tehokas coach. Hän on viisas ja hyvä havainnoimaan niin ihmisiä kuin asioita. Henkilöstömme on useasti kommentoinut Minnan kanssa työskentelyä silmiäavaavana, esimerkiksi seuraavin sanoin: ”Jälleen ymmärsin aivan uusia asioita työstäni, vaikka nuo ratkaisut ovat olleet koko ajan koko ajan nenäni edessä. Hitto, miten hän voi hoksata minusta noin paljon näin nopeasti?”

Suosittelen Minnaa lämpimästi kaikille, jotka ovat haluavat omaan tai organisaation kehittämiseen boostausta. Kuten kaikessa asiantuntijapalvelussa, on kuitenkin oleellista valmius ja halukkuus myös muuttaa olemassaolevia toimintamalleja. Näin coachingista saa täyden hyödyn.

– Emma Storbacka, Toimitusjohtaja, Avaus, 2019