Minna tuli meille LSK:lle nopeasti muuttuneeseen HR -resurssitilanteeseen

Minna tuli meille LSK:lle nopeasti muuttuneeseen HR -resurssitilanteeseen ottamaan kokonaisvastuun LSK –konsernin operatiivisista henkilöstöasioista. Hän ”hyppäsi liikkuvaan junaan”, otti tehtävän haltuun nopeasti ja erittäin lyhyellä perehdytyksellä, ja hoiti asiat vastuullisesti, pitäen koko ajan tarvittavat tahot organisaatiossa informoituina.

Minna hoiti juoksevat HR –asiat vakituisten resurssien väliin jääneenä kahdeksan kuukauden aikana luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Hän on nopea tarttumaan toimeen, kykenee synnyttämään kokonaiskuvan ja hoitaa asioita yhdessä organisaation kanssa.

Minna osallistui LSK-konsernin johtoryhmän työskentelyyn. HR -tehtävien lisäksi Minna havainnoi nopeasti asioita, joita voisimme kehittää. Hän rakensi näistä perustellut ehdotukset, ja johtoryhmän päätösten jälkeen hän vastasi muutosten toteuttamisesta. Tällaisista toiminnan kehittämishankkeista voin mainita esimerkkinä yhden valtakunnallisen työterveyspalvelun tuottajan asiakkaaksi siirtymisen. Muutos selkeytti työterveysyhteistyötä, paransi henkilöstön työterveyspalveluiden toteutumista sekä yhdenvertaisuutta, ja toi LSK:lle kustannussäästöjä.

Minnalla on vahvaa kokemusta strategisista muutoksista ja henkilöstön osallistamisesta niihin. Minnan avulla johtoryhmämme pääsi hyvin liikkeelle siinä, miten moderneilla ja hyvää ajattelua synnyttävillä työkaluilla saamme koko henkilöstön osallistumaan LSK:n tulevaisuuden suunnitteluun ja rakentamiseen. Teemme varmasti jatkossakin yhteistyötä Minnan kanssa.

 – Perttu Ryynänen, toimitusjohtaja, LSK Group Oy, 2019